Un món d’il·lusió

Format: Interior

Públic: Infantil, Familiar

Durada: 60 minuts

Caixet: 250-800 €

Què fascina els més petits? La màgia? Els dibuixos i les il·lustracions? Sentir explicar un conte? La companyia David el Mag presenta un nou espectacle dedicat als més petits que ha estat pensat i dissenyat per representar-lo en escoles i teatres de tot Catalunya.

Un món d’il·lusió és un conte explicat a través de la veu d’una nena, la Xènia, que els captivarà. És un espectacle didàctic i lúdic que pretén fer un recorregut per la història de la humanitat. Combina una lliçó concreta i senzilla de la història a través de la interacció d’una mà que en dibuixa els aspectes més rellevants, en un joc d’il·lustracions variades, amb una sèrie de jocs de màgia intercalats i relacionats amb el pas del temps.

Tots aquests elements el fan un espectacle amè i atractiu per a petits i grans. La màgia, un món que fascina els més petits, s’uneix amb la història per crear aquest magnífic espectacle didàctic que només té un objectiu: divertir i explicar a través de la màgia i el dibuix la història de la humanitat. No us el perdeu!

Play Video
Nom de Contacte:
David
Email:
info@davidelmag.com
Pàgina web:
http://www.davidelmag.com
Codi postal:
17257
Telèfon:
661420603
Xarxes: