Notes màgiques

Format: Interior, Exterior

Públic: Infantil, Familiar

Durada: 50 minuts

Caixet: 250-800 €

Estàs buscant un espectacle per al teu esdeveniment? Vols causar impressió en la teva festa? Vols que els teus convidats gaudeixin encara més en el teu esdeveniment? O… simplement t’encanta la màgia?

Oferim solucions d’animació per a tots els teus esdeveniments, sigui quin sigui el motiu de la teva celebració!

Ens adaptem a les teves necessitats d’espai i temps i podem personalitzar qualsevol detall de l’espectacle.

Duem a terme actuacions en sales de festes, bars, teatres, al carrer, places… En definitiva… a qualsevol lloc!

Afegeix un toc màgic i marca la diferència.

Els espectacles de màgia són sempre una bona opció per causar impressió i atreure més públic al teu esdeveniment. També és un bon moment perquè la gent es distregui, rigui i passi un moment de diversió.

Podem també fer jocs de màgia per sortejos, competicions, presentacions, entregues de premis… Tot el que et passi pel cap. L’important és que la màgia arribi a tots els públics i donar un toc elegant i sofisticat al teu esdeveniment.

Els nostres espectacles de màgia poden ser de molts formats i per diferent públic. No necessitem que hi hagi un escenari o un gran muntatge per al nostre xou. A peu de terra o en escenari podem impressionar. La companyia realitza sempre la instal·lació de sistema de so, perquè hi hagi música i un sistema de microfonia perquè els assistents al xou no es perdin cap detall. A més els nostres sistemes són portàtils, així no requerim ni tan sols d’una presa de corrent, facilitant d’aquesta manera la instal·lació i mobilitat de totes les nostres eines en l’emplaçament adequat per al teu esdeveniment. També portem un teló d’escenari perquè nosaltres puguem amagar tots els nostres artefactes màgics i preparar el xou sense l’atenta mirada dels espectadors. En tots els nostres shows el Mag Àlex vindrà acompanyat d’un o diversos ajudants i tècnics perquè durant el transcurs de l’activitat, no hagis de preocupar-te per res.

Nom de Contacte:
Àlex Ferrer Gimeno
Email:
info@magalexferrer.com
Pàgina web:
http://magalexferrer.com/
Codi postal:
08221
Telèfon:
645987928
Xarxes: