No hi ha demà!

Format: Interior, Exterior

Públic: Familiar, Adults

Durada: 70 minuts

Caixet: 800-> €

Molta energia i participació sempre des del bon rotllo.’ ‘Un xute de positivisme.’ ‘He rigut tota l’estona i he plorat amb el final.’ Alguna de les frases del públic quan surt de l’espectacle. Un show on l’objectiu principal és viure el present com si no hi hagués demà!
A l’inici es presenta un misteriós maletí vermell anomenat ‘el futur’. Aquesta capsa no s’obrirà fins que s’hagin viscut tots els presents màgics que Jordi Pota proposarà al públic assistent i quan passi us podem assegurar que la gent ho recordarà!
Tot transmès a partir de l’humor. Doncs el riure és l’expressió més potent de viure l’aquí i l’ara. Quan rius estàs expressant una reacció del que estàs experimentant en aquest moment. Aquest fet, el riure, serà constant en aquest show.
Parlarem de l’angoixa, la por, la importància de l’esport, l’addicció als mòbils i les connexions entre uns i altres. Temes importants per viure el present d’una manera més intensa.
Segurament l’únic bo que ens haurà ensenyat aquesta pandèmia de la COVID-19 és que ens hem acostumat i hem assumit que no podem pensar massa en el futur. Ens ha fet viure l’aquí i l’ara per poder sobreviure i seguir en peus. I el fet de viure el present ens dona més força i tranquil·litat per seguir vivint com si no hi hagués demà. I la tranquil·litat del dia a dia ens porta a la felicitat.

Play Video
Nom de Contacte:
Jordi Pota
Email:
jordipota@gmail.com
Pàgina web:
https://www.ironicartproductions.com
Codi postal:
08551
Telèfon:
638378009
Xarxes: