Magicarum

Format: 

Públic: Infantil, Familiar

Durada: 50 minuts

Caixet: 800-> €

“MAGICARIUM és un espectacle de màgia amb personatges menuts (mans). Aquests intèrprets realitzen mentalisme, manipulació de grans aparells, màgia còmica, musical, close-up, aparicions, desaparicions, levitacions… amb elements construïts a escala perquè la mida dels intèrprets ho exigeix. Tot acompanyat amb música en directe, realitzada per un/a violinista.
Les escenes contenen alguns efectes tradicionals de màgia, però tractats amb una dramatúrgia diferent i innovadora transformant la tècnica en un llenguatge d’exploració artística i un mitjà d’expressió creativa, així com la dansa s’expressa amb la coreografia i el cinema en una pantalla, la màgia pot prendre forma en qualsevol llenguatge artístic. Abordar la màgia com a llenguatge m’ha permès renovar profundament el contingut i la forma d’aquest nou espectacle, formant part de la corrent “Nouvelle Magie”.
El sentiment màgic designa una experiència generalment positiva, ancestral i saludable. Busco una connexió emocional amb l’espectador. Vull provocar en el públic, no solament sorpresa sinó altres emocions, tan necessàries en aquests moments.

Nom de Contacte:
Teia Moner
Email:
teiamoner@gmail.com
Pàgina web:
http://www.teiamoner.net
Codi postal:
08184
Telèfon:
938645834
Xarxes: