Luko’s Magic Holiday

Format: Interior, Exterior

Públic: Infantil, Familiar

Durada: 60 minuts

Caixet: 250-800 €

Espectacle de màgia professional pensat per al públic familiar, especialment dissenyat per a la programació en Hotels, Càmpings, festes majors i festivals de col·legis, dut a terme per l’artista Luko Corleone.

Un trepidant viatge acompanyant Luko Corleone en les seves aventures durant unes fugaces vacances en família.
Serem tots còmplices i companys d’aquestes aventures on participaran tant nens com adults, envoltats i embolicats en un guió ple d’humor blanc i fresc on les sorpreses il·lusions i rialles estan assegurades.

Ens traslladarem al carib a ritme de merengue per gaudir d’un riquíssim còctel de fruites 0% sense alcohol 100% colorit, visual, alegre i participatiu per a gaudi i degustació de tota la família! Un cop digerit aquest còctel de fruites posarem rumb a les Vegas i acompanyarem a l’escenari a un nen o nena de el públic a volar davant la mirada atònita de tots els espectadors. Es regalarà un preciós globus d’heli i per acabar ens anirem tots junts a la platja, i tot això sense moure’ns dels nostres seients!

L’opció més encertada per al vostre esdeveniment en família ja sigui en un hotel, en un càmping de costa o muntanya, a la festa major de la vostra ciutat o poble i per descomptat en la festa de final de curs del vostre col·legi!

Play Video
Nom de Contacte:
Víctor Luque
Email:
eventos@magiabcn.com
Pàgina web:
https://www.magiabcn.com/
Codi postal:
08902
Telèfon:
626347168
Xarxes: