Hocus-Pocus

Format: Interior, Exterior

Públic: Familiar

Durada: 60 minuts

Caixet: 250-800 €

Hocus-Pocus són les paraules màgiques més antigues que es coneixen. Eduard Juanola ensenya al públic el seu efecte en un espectacle de màgia familiar, molt participatiu, ple d’il·lusions visuals, objectes estranys i éssers màgics que l’Eduard ha anat trobant en els viatges que ha fet arreu del món.

Voleu conèixer l’únic gall escapista del món? Coneixeu el conte de la carta de la bona sort? Voleu presenciar una misteriosa multiplicació d’aigua? Us agradaria veure el salt més espectacular que ha fet mai una puça? En aquest espectacle es poden presenciar tots aquests fenòmens i un munt de coses més, totes sorprenents i impossibles!

Amb un estil dinàmic, divertit i ple de simpatia, en aquest espectacle Eduard Juanola ens convida a entrar en el seu particular món màgic. Es tracta d’un espectacle dissenyat per a teatres però és flexible i es pot adaptar a diferents espais tant interiors com exteriors (festes majors, centres cívics, etc.).

L’espectacle va orientat a un públic familiar (nens a partir de 4 anys). Existeix també una versió específica per al públic infantil.

Play Video
Nom de Contacte:
Eduard Juanola
Email:
magia@eduardjuanola.com
Pàgina web:
http://www.eduardjuanola.com
Codi postal:
17240
Telèfon:
676528350
Xarxes: