Gaia

Format: Interior

Públic: Familiar

Durada: 70 minuts

Caixet: 1800-> €

Edgard, un mag vingut de no se sap on, ens introdueix en una aventura desconeguda que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic, una barreja del present i el passat, de què és possible i impossible, d’allò que es veu i no es veu, i on tot junt no resulta ser més que una il·lusió.

Sobre la taula exposarem temes com: l’estat dels oceans i els rius, l’optimització del reciclatge, el desglaç, la caça furtiva, la possible extinció massiva d’animals, el respecte envers tots ells i moltíssimes altres curiositats. La referència als animals serà una constant a l’espectacle, ja que pensem que una persona que no respecta un animal és incapaç de respectar-se a si mateixa, i si no et respectes a tu mateix, mai respectaràs tampoc el món que t’envolta.

En canvi, aquelles persones sensibles, capaces d’empatitzar amb els més dèbils, de respectar i valorar un animal, i perquè no, en cas d’arribar-lo a estimar sense complexos, aquestes persones, amb quasi tota certesa, entendrà l’ètica de la vida i del món que trepitgen.

Al llarg de les seves vides, les seves decisions segur que seran beneficioses per fer del nostre món un lloc millor, així de senzill. El nostre lema: si les coses no ens agraden, canviem-les!

Play Video
Nom de Contacte:
Pilar Martínez
Email:
management@magedgard.com
Pàgina web:
http://www.magedgard.com
Codi postal:
08460
Telèfon:
658020743
Xarxes: