Fussion

Format: Interior, Exterior

Públic: Familiar, Adults

Durada: 60 minuts

Caixet: 800-> €

Fussión és un espectacle de màgia en parella de gran format.
Durant més d’una hora, Sasha i Connie, atrapen l’atenció de públic amb el seu original i moderna manera de presentar Grans Il·lusions, fusionant les amb jocs de mentalisme i escapismo.
És una creació enèrgica de gran força musical i visual
la posada en escena de la qual és imperdible…….
Fussión…sorprèn, captiva i emociona..!!!

SASHA és un mag procedent de Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina). La seva passió per la màgia comença als 11 anys i als 17 té les seves primeres
actuacions i aparicions Televisives a la seva ciutat.
A esclatar la guerra dels Balcans es veu obligat a abandonar la seva terra als 19 anys, arribant així a Espanya.
A Lugo contínua amb gran èxit a la seva formació artística on amb el seu nou espectacle “”Màgia i Alguna cosa més “”, recorre els millors Teatres, Salas de festes , Convencions d’Empreses, Festes Privades , Festivals de Màgia en tot o territori nacional, Televisió de Galícia , “”Localia”” cadena de Lugo, on treballa diversos anys com a col·laborador.
Forma part de “”Col·lectiu Maxico Waldemar”” a Lugo, i en l’organització d’un dels més importants festivals de màgia a nivell nacional “”Lugo Máxico””, participant activament 7 anys consecutius.
L’any 2005 participa en la gira de María Isabel, guanyadora de concurs Eurovisió Júnior, on actua durant l’espectacle de la nena, passant per la Plaça de Toros “”Les Vendes”” de Madrid i Palau Sant Jordi a Barcelona, entre altres.
Des de l’any 2006 contínua a la seva carrera artística a Barcelona amb els espectacles “” Coses que Passen “” i “ Fussion ” en les seves versions bilingües Espanyol / Engonals , centrant-se en els Teatres, Festivals de Màgia i en les millors cadenes Hoteleres dona Costa Maresme , Costa Brava i Costa Dorada, amb una mitjana de 150 actuacions a l’any.

Play Video
Nom de Contacte:
Sasa Grilec Custovic
Email:
magosasha@yahoo.es
Pàgina web:
Codi postal:
08397
Telèfon:
630656665
Xarxes: